Aqua Park Jugovo

aquapark-no-bg scaled

USLOVI POSLOVANJA

Politika privatnosti

 

U ime Evansione d.o.o  (u daljem tekstu „Aqua Park Jugovo“ (www.aquaparkjugovo.rs)) obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su
samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u „Aqua Park Jugovo“ (www.aquaparkjugovo.rs) (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Uslovi korišćenja

Upotrebom ovog internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt.

„Aqua Park Jugovo“ (www.aquaparkjugovo.rs) može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.“

O pravnom subjektu


Naziv: EVANSIONE DOO
Adresa: KNEGINjE MILICE 5
Pošta i mesto: 37240 TRSTENIK
Delatnost: Hoteli i sličan smeštaj
Matični broj: 20874449
Poreski broj: 107799311
Pravni oblik: Društvo sa ograničenom odgovornošću

Povraćaj sredstava

 

 

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, „Aqua Park Jugovo“ (www.aquaparkjugovo.rs) je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Dina i Amex metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Upotreba internet sajta

Sav materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu “Sajt”) je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.

Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na Sajtu.

Naručivanje robe putem sajta

 

Naručivanje robe na www.aquaparkjugovo.rs, internet prodajnom mestu, može se vršiti 24 časa na dan, sedam dana u nedelji.
Roba se naručuje elektronskim odabirom određenog proizvoda (artikla) i njegovim dodavanjem u potrošačku korpu.
Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere i konačno potvrdi narudžbinu.
Aqua Park Jugovo ima obavezu da isporuči sve naručene proizvode kojih u trenutku isporuke ima na zalihama.
Ukoliko Aqua Park Jugovo nije u mogućnosti da isporuči bilo koji od naručenih proizvoda, prema mogućnostima će kontaktirati kupca robe po pitanju proizvoda-zamene ili otkazivanja naručenog proizvoda, putem email-a ili telefonskim putem. Svi ostali naručeni proizvodi će biti isporučeni u skladu sa ovim uslovima i pravilima.
Aqua Park Jugovo ne odgovara kupcu za bilo kakvu vrstu štete, zbog nemogućnosti da isporuči bilo koji od naručenih proizvoda osim u vezi sa povraćajem primljenih sredstava povodom opravdane reklamacije.

Važno: Ukoliko porudžbinu vršite putem interneta, obavezno ostavite kontakt telefon. Naša prodajna služba kontaktiraće vas u najkraćem mogućem roku radi potvrđivanja porudžbine.

Informacije

Svi materijali, povratne informacije ili druge vrste informacija koje dostavite ovom Sajtu ili u kompaniji  „Aqua Park Jugovo“ (www.aquaparkjugovo.rs) povodom ovog sajta (“Informacije”) neće biti smatrani za poverljive ili vlasničke.  „Aqua Park Jugovo“ (www.aquaparkjugovo.rs) će biti isključivi vlasnik svih informacija prikupljenih na Sajtu ili u vezi sa njim.  „Aqua Park Jugovo“ (www.aquaparkjugovo.rs) nema nikakve obaveze u odnosu na takve informacije i slobodan je da ih koristi bez ograničenja za bilo koje svrhe (kao što je upotreba, reprodukcija, modifikacija, objavljivanje, (re)distribucija, javno prikazivanje itd.) i bez navođenja izvora.

Zabranjeno je postavljati ili prenositi na Sajt ili sa njega bilo kakve protivzakonite, preteće, klevetničke, ponižavajuće, obscene, pornografske ili druge materijale koji krše bilo koje zakone.

Izjava o PDV-u

 „Aqua Park Jugovo“ (www.aquaparkjugovo.rs)   je u sistemu PDV-a. PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Reklamacije

Reklamacije na oštećenje u transportu

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu, vidjliva na pakovanju proizvoda odmah prijavite kuriru koji vam isporuči robu. Svako oštećenje pri transportu kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe.

Ukoliko uočite takvo oštećenje, nemojte potpisati prijem pošiljke ili zamolite kurira da sačeka dok proverite da li oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog proizvoda ili gubitak delova. Ukoliko proizvod nije oštećen, i svi delovi su na broju, potpišite prijem pošiljke.

Reklamacije na podatke ili pogrešnu vrstu robe

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovite telefonom na broj +381 60 7409 866, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na e-mail reklamacije@aquaparkjugovo.rs i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku, odgovorćemo potrošaču na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste.

Reklamacija digitalnih proizvoda

Ukoliko želite da izvršite reklamaciju na neki od digitalnih proizvoda sa ovog sajta molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka kupovine digitalnog proizvoda, pozovite telefonom na broj +381 60 7409 866, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na e-mail reklamacije@aquaparkjugovo.rs i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku, odgovorćemo potrošaču na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste.

Izjava o konverziji 


Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.
Rezervacije